Regisztrációval kapcsolatos kérdések

Szükség van a regisztrációhoz facebook felhasználóra?

A regisztrációhoz szükséges a Facebook/Google+/Twitter oldal linkjét bemásolni, minimum a facebook oldal bemásolása elengedhetetlen a regisztrációhoz.

Milyen facebook linket kell megadni?

A saját facebook oldalába kell belépni és a saját adatlap linkjére kattintva kell kimásolni a linket.

Hány facebook ismerőssel kell rendelkezni?

Ahhoz, hogy az OASS rendszerben a regisztráció érvényes legyen minimum 100 db ismerőssel kell rendelkezni a facebook-on. Ezt a rendszer automatikusan ellenőrzi.

Felhasználó típus vállalkozás vagy magánszemély?

Amennyiben 20 RH jog alatt vásárolna addig magánszemélyként, amennyiben ennél többet szeretne érdemes vállalkozásként regisztrálni.

Ha nem érkezik megerősítő email mi a teendőm?

A regisztráció megerősítése email-ben érkezik, amennyiben nem érkezik meg és a levél szemétben sem találja, jelezze az elérhetőségeink egyikén!

Aktiválással kapcsolatos kérdések

A regisztráció megerősítése után, kérjük az induláskor kiválasztott RH jog/ok befizetését. Bank igazolja számunkra a pénz megérkezését, ezután az OASS rendszer tagjává válik és máris jogosult jövedelemre, fiókjában nyomon követheti és rendelkezhet felette.

Hogyan tudom aktiválni az OASS rendszert?

Az OASS rendszer aktiválásához minimum 1 db Business vagy 1 db Basic Rh jog megvásárlása szükséges, amint megérkezik az átutalás a regisztráció automatikusan aktiválásra kerül.

Mi a következő lépés, ha aktív a profilom?

Elfogadja közösségi oldalán/ain az általunk megadott oldalakat. ( pl: Facebook oldalán ismerősnek fogadja el az általunk megadott tematikus oldalakat

Hirdetéseink, közösségi információk, bannerek az Ön hírfolyamában jelennek meg a tematikus oldalakon keresztül.

RH jog eladása, OASS tagság megszüntetése?

Rendszer tagságát eladhatja, illetve örököse/ei örökölhetik.